brightlight

By: abdul azim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Nov-2006 08:26 Email | Share | | Bookmark
ni gambar orang gila

ngok ngek
 
orang gila ni nama dia azriel aziz


Sunday, 8-Oct-2006 15:10 Email | Share | | Bookmark
Our family

dome at Putrajaya Holding Complex
 
Cameraman
View all 24 photos...
ramadhan has left us.
ask ourselves how much we did for our God almighty, ourselves and equally important, our brothers and sisters in need.
i went to cover (foto and video) an iftar event collecting fund for a halfway home providing shelter our new brothers and sisters.
heard some wonderful stories of their journey to iman and also some very heart wrenching stories of how they were outcast by their very own family.
it will be of great help if we can be their new family.
donate. help. lend a hand.

www.hidayahcentre.com[/url]


Sunday, 24-Sep-2006 08:47 Email | Share | | Bookmark
Kompleks Darul puteri

 
 
 
View all 9 photos...
To whom it may concern. maaf kalau merging gambar tu agak amateurish. malas nak edit banyak... yang penting dapat gambaran


Sunday, 24-Sep-2006 08:19 Email | Share | | Bookmark
Jauhnyaaaa palestin, kan?

 
orang ramai yang hadir (sebahagian je nih)
vip: Hj Zaid, Dr Mohsen(dr Palestin) dan Hj Azahari
View all 18 photos...
Palestin. apa yang kita mampu buat utk tolong mereka?
1. Boikot product yang menyokong atau made in Israel (aku dah terbeli beg tripod brand Kata (proudly made in Israel))
2. Bagi sumbangan kewangan
3. Doa
4. Buat Foto Tour ke Baitul Maqdis, bagitau seluruh dunia apa yang terjadi kat sana sebenarnya. takpun ke lubnan atau mana mana kem pelarian palestin
5. apa lagi ek? ha, support program2 palestin. contohnya yang ada kat sini : organised by Pertubuhan Jamaah Islah Malaysia (JIM) www.jim.org.my


Tuesday, 5-Sep-2006 09:40 Email | Share | | Bookmark
experiment kat umah

gegar skit, tapi like the expression
trying with nikon cls
dalam rumah ada khemah, dalam khemah ada hamzah
View all 6 photos...
ni gambar hamjah. nama betul dia hamzah abdul aziz bin eka. anak kakak saya. my nephew. he calls me Oom. dia suka sangat diambil gambar. sekarang dia suka amik gambar pulak, sejak di"bagi" cybershot sebiji.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net